Wellness in Groningen

Verblijven en overnachten inclusief wellness in Groningen? Bij Hotel Landgoed Resort Westerlee bent u aan het juiste adres voor ultieme ontspanning. In het wellness center van het hotel kunt u terecht in de aangename sauna vol warmte en lekkere geuren. Vervolgens kunt u na een verfrissende douche het lekker verwarmde zwembad of, in het zomerseizoen, het buitenzwembad induiken. Heerlijk. Ook instrueert het personeel u graag indien u geen of weinig ervaring met wellness hebt.

Luxe hotel met wellness in Groningen

Luxe Hotel Landgoed Resort Westerlee biedt kamers met wellness faciliteiten; ideaal voor een verwendag of een heel verwenweekend in Groningen. Verblijven en overnachten in dit luxe hotel wordt zo nóg comfortabeler. Hotel Westerlee in Groningen biedt naast wellness ook fantastische mogelijkheden voor onder meer een high tea en uitstekende diners. Ook leent dit luxe hotel zich uitstekend voor trouwerijen, bruiloften en zakelijke verblijven.

Ontspannen in schitterende omgeving Groningen

Niet alleen de wellness dat het hotel biedt zorgt voor complete ontspanning, maar ook de schitterende omgeving in Groningen biedt ultieme rust. De natuur is adembenemend, er zijn diverse bezienswaardigheden en ook voor prachtige rondvaarten en wandel- en fietstochten bent u hier aan het juiste adres. Voor bedrijfsuitjes tijdens een zakelijk verblijf is de omgeving van Hotel Westerlee ook zeker een aanrader.

krul footer