Unieke trouwlocaties in Groningen

Heeft u of hebben bekenden van u plannen om te trouwen in Groningen? Een trouwerij moet natuurlijk een betoverende en onvergetelijke dag worden. Het Blauwe Lint heeft daarom de mooiste bruiloft-, overnachtings- en trouwlocaties in Groningen op een rijtje gezet. De provincie kenmerkt zich door haar prachtige natuur, authentieke elementen en ongekende gastvrijheid en is daarom dé perfecte plek om de meest bijzondere dag van uw leven te beleven.

De mooiste trouwlocaties in Groningen

Wilt u graag een originele locatie óf bent u bijvoorbeeld op zoek naar een luxe trouwlocatie in Groningen? U kunt onder meer trouwen op het water, in een idyllische klokkengieterij of in een luxueus hotel. Het is helemaal aan u. Naast de mooiste trouwlocaties in Groningen hebben wij eveneens fantastische bruiloft- en overnachtingslocaties geselecteerd, zodat uw dag van begin tot eind tiptop verzorgd is.

Na het afleggen van de trouwgelofte kunt u ook kiezen om met het hele gezelschap een leuke activiteit in de schitterende omgeving van Blauwestad te ondernemen, zoals een mooie tocht door verschillende natuurgebieden en langs uitgestrekte wateren.

Trouwlocaties met feest en overnachting in Groningen

Naast de mooiste trouwlocaties in Groningen is het natuurlijk geweldig om ook een feest te geven en na afloop romantisch te overnachten in een luxe bruidssuite. Waar u ook voor gaat: er wordt alles aan gedaan om u en uw, nu nog, toekomstige man of vrouw een onvergetelijke huwelijksnacht te bezorgen. Stel zelf uw bijzondere dag samen, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en ervaar, beleef en geniet!

krul footer