Watersport in Groningen

Kom naar de bijzondere en unieke omgeving van Blauwestad en maak kennis watersport in Groningen. Zowel individueel als met een groep kunt u onder meer op het Oldambtmeer zeilen, surfen of kanoën. Als u nog geen ervaring heeft of toe bent aan een flinke opfriscursus kunt u natuurlijk kiezen om een zeil- of surfcursus te nemen. Ook wind- en kitesurfen behoren tot de vele mogelijkheden. Natuurlijk is watersport in Groningen uitstekend te combineren met een verblijf inclusief overnachting(en) bij één van de aangesloten, hotels, B&B’scampings of groepsaccommodaties!

Surflessen en zeilcursussen in Groningen

Bij Huninga's Watersport worden zowel zeilessen en surfcursussen in Groningen aangeboden. Ook voor de jeugd worden watersportlessen aangeboden. Zeilen kan al vanaf 8 jaar en surfen vanaf 10 jaar. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit individuele lessen of les in kleine groepjes. Uiteraard kunt u ook boten huren om lekker op het Groningse water te vertoeven.

Schitterende omgeving van Blauwestad in Groningen

De omgeving van Blauwestad is uniek en uitnodigend. Naast diverse watersporten leent deze prachtige locatie in Groningen zich ook uitstekend voor onder meer natuurliefhebbers. Wandel- en fietstochten, kunst en cultuur, ontspanning en wellness; u vindt het allemaal. Bezoek gezellige dorpjes en steden zoals Midwolda, Winschoten en Groningen, ontdek mooie bezienswaardigheden of ga voor een gezellig groepsuitje met de kinderen. 

krul footer