Zeilles in Groningen

Op zoek naar zeilles in Groningen, zodat u binnen de kortste keren zelfstandig met een gehuurde of eigen boot het prachtige Oldambtmeer op kunt? Bij Huninga's Watersport kunnen kinderen van 8 jaar al deelnemen aan de jeugdzeillessen waar zij op een leuke manier kennis maken met deze watersport. Vanaf 16 jaar gaat het over op zeilles voor volwassenen. Door jarenlange ervaring op het gebied van zeilen en surfen leert u snel de kneepjes van het vak. Ook is het mogelijk om zeilles in Groningen te combineren met overnachtingen op een gezellige camping of in een comfortabele accommodatie of luxe hotel!

Geweldige zeillocaties in Groningen

Groningen heeft geweldige zeillocaties, waaronder het bijzondere Oldambtmeer. Gelegen tussen Blauwestad, Midwolda en Winschoten is dit Groningse water perfect om zowel zeillessen te volgen als zelfstandig het meer op te gaan. Naast zeillessen kunt u ook zeilboten huren en, indien u een eigen moterjacht of zeilboot heeft, deze veilig aanleggen in Jachthaven Reiderhaven. Op deze manier kunt u er tijdens uw zeilvakantie ook even lekker op uit en de prachtige omgeving rondom het Oldambtmeer ontdekken.

Zeilboot huren in Groningen

Eenmaal het zeilen onder de knie na diverse zeillessen? Bij Huninga's Watersport kunt u ook zeilboten huren, zodat u alleen of met bijvoorbeeld de vriendengroep of het hele gezin kunt gaan zeilen. Zeilen is niet alleen fantastisch om te doen, maar ook nog eens heerlijk ontspannen door het schitterende uitzicht en het lekkere zonnetje in het zomerseizoen. Ook biedt Huninga's Watersport surflessen aan. Het Oldambtmeer is het watersportmeer van Groningen en ook het nabijgelegen strand van Midwolda biedt uitkomst voor jong en oud.

krul footer