Tennis in Groningen

Speel uw partijtje tennis in Groningen op de professionele tennisbaan van de Blauwestadhoeve. De all weather baan is door het kunstgras elk moment van de dag, ongeacht het weer, te bespelen. In de winter kunt u terecht in de overdekte hal.

De Blauwestadhoeve is het enige bed & breakfast in Groningen dat tennis in Groningen aanbiedt. U huurt de baan al vanaf € 5,75 per persoon. Ook in de avonduren is de tennisbaan te gebruiken. Door de heldere lampen aan weerzijden van de baan wordt het speelveld goed verlicht.

Tennisles in Groningen

Het is op de Blauwestadhoeve mogelijk tennisles te krijgen. Het bed&breakfast werkt met zeer professionele tennisleraren die u alle technieken en spelregels uitleggen.

De tennislessen kunnen alleen of in groepsverband worden gevolgd. Daarnaast is er een tennislerares aanwezig met een speciale rolstoeltennis applicatie. Ook wordt er apart tennisles gegeven aan kinderen.

Een echte aanrader voor teams, collega's of een familieuitje is de tennisclinic. In korte tijd maakt de professionele tennisleraar u wegwijs in het tennissen. Een beter teambuildingsactiviteit bestaat er niet.

krul footer