Zien & Doen in Groningen

De activiteiten die u in, op en rond het Oldambtmeer kunt beleven zijn eindeloos. Groningen is een diverse provincie waar meer dan genoeg te doen is. Wat de samenstellig van uw gezelschap ook is, het Blauwe Lint biedt iedereen een heerlijk dagje uit.

Denk bijvoorbeeld aan zeilcursussen, pitch & putt golfen of het volgen van één van de Kunst & Cultuur routes. Waar u ook van houdt, en met welk gezelschap u ook op vakantie bent, het Blauwe Lint vindt altijd een activiteit die aansluit bij uw wensen!

Dagjes uit met en zonder kinderen

Een gezin heeft andere voorkeuren wat betreft uitstapjes dan een (ouder) echtpaar (zonder kinderen) of een groep vrienden. Uiteraard heeft het Blauwe Lint daar aan gedacht bij het selecteren van de leukste dagjes uit.

Gezinnen kunnen zich uren vermaken in en op het water, in een binnenspeeltuin of in één van de kindvriendelijke musea. Als u liever de rust opzoekt, kunt u kiezen voor een heerlijke behandeling in een wellness center. Ook worden er regelmatig mooie exposities gehouden in de galerieën die onderdeel uitmaken van het Blauwe Lint .

krul footer