Vergaderen in Groningen

Vergaderen in een andere omgeving dan uw kantoor heeft veel voordelen. U wordt op een andere vergaderlocatie niet gestoord door collega's die u wat willen vragen. Ook kunt u uzelf even helemaal afsluiten van het werk dat nog op uw bureau ligt te wachten. Daarnaast zorgt een andere werkplek voor nieuwe inspiratie en verfrissende inzichten.

Groningen is bij uitstek een provincie dat aan alle voorwaarden voor een geschikte vergaderlocatie voldoet. Hier vindt u complete rust en inspiratie. In Groningen hakt u knopen door!

Inspirerende vergaderlocatie in Groningen

Hotel Restaurant Victorie is zo'n locatie waar u zich compleet kunt focussen op uw vergadering, brainstormsessie, training of presentatie. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van het wifi netwerk. Hierdoor wordt vergaderen nog eenvoudiger en heeft u alles direct bij de hand.

U heeft de keuze uit losse zaalhuur of verschillende arrangementen. Met een arrangement hoeft u nergens meer aan te denken. Het gastvrije personeel voorziet u gedurende de bijeenkomst van koffie, thee en lekkernijen.

Daarnaast heeft het Blauwe Lint ook nog een aantal andere mooie, rustige en inspirerende vergaderlocaties voor u gevonden. Hieronder vindt u een overzicht. 

krul footer