Zakelijk overnachten in Groningen

Het Blauwe Lint biedt u verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. De meeste zijn gericht op vakanties of weekendjes weg. Er zijn er echter ook een aantal waar u kunt overnachten na een inspannende vergadering of een bedrijfsuitje.

Het voordeel van een overnachting na een zakelijke bijeenkomst is dat u zich niet druk hoeft te maken over de tijd. U kunt uw vergadering op uw eigen tempo afronden en u hoeft ook niet eerder weg bij het gezellig samenzijn met collega's. Wilt u allemaal blijven slapen? Kijk dan eens bij de groepsaccommodaties.

Luxe hotels, luxe chalets of een andere accommodatie

Groningen heeft verschillende mooie hotels waar het u aan niets ontbreekt. De hotelkamers zijn mooi en luxe, en de service is het toppunt van gastvrijheid. Deze geweldige overnachtingsmogelijkheden zijn voor één nacht te huur maar ook voor langere tijd. Erg handig als u een meerdaagse vergadering heeft.

Ook als u minder luxe wilt en liever niet in een hotel verblijft, zijn er nog meer dan genoeg opties. Verschillende campings bieden een luxe chalet of een leuke stacaravan aan. Hier kunt u zich terugtrekken zonder dat u gestoord wordt door andere gasten.

krul footer