Bedrijfsuitje in Groningen

Organiseer uw bedrijfsuitje in de omgeving van Blauwestad. Deze bijzondere plaats in Groningen is de perfecte plek om een gezellig uitstapje te plannen voor u en uw collega's.

De activiteiten in Groningen zijn enorm uiteenlopend. Er valt dus van alles te beleven in onze provincie. Wat de gemiddelde leeftijd van uw gezelschap ook is, uw bedrijfsuitje in Groningen is er een om nooit te vergeten!

Bedrijfsuitje in Groningen op het water of op het land

Wat dacht u bijvoorbeeld van een middagje op het water met al uw collega's? U kunt in een van de mooie boten gezellig napraten over de afgelopen periode, of juist brainstormen over wat er nog komt. Als u een ervaren schipper in uw gezelschap heeft, kunt u ervoor kiezen om deze aan het roer te zetten. Het is anders ook mogelijk om gebruik te maken van een boot inclusief kapitein.  

Ook als u liever aan land blijft, is er meer dan genoeg te ondernemen. U kunt kiezen voor een back to basic activiteit, waarbij u de sterke punten van uw collega's leert kennen of juist voor iets luxe, waarbij u volledig verzorgd wordt. 

Bij de arrangementen vindt u een overzicht van alle compleet verzorgde uitstapjes. 

krul footer