Wijnproeverij in Groningen

Wanneer u een echte wijnliefhebber bent, adviseren wij u eens kennis te maken met de echte Groningse wijnen. De wijnen die geschonken worden in de wijnproeverij zijn allen van Groningse bodem, de meest noordelijke wijngaard van Nederland. U krijgt zowel witte, rode als rosé wijnen te proeven, uiteraard onder het genot van een bijpassend hapje.

Wijnen proeven op zondagmiddag of op afspraak

Regelmatig worden er op zondag wijnproeverijen georganiseerd. Maar een wijnproeverij is ook zeker aan te bevelen om met vrienden, familie of collega’s te doen tijdens een besloten wijnproeverij. Een gezellige, leerzame en heerlijke activiteit!

Wijn van Groningse bodem

Tijdens de wijnproeverij maakt u kennis met de Groningse wijnen. U krijgt de wijnen niet alleen te proeven, wij vertellen u ook alles over het hele proces. U krijg een rondleiding door de wijnmakerij waar u alles kunt zien van persen tot bottelen. Wanneer het mooi weer is, kunt u ook een rondleiding krijgen langs de wijngaarden. Vervolgens kunt u de diverse wijnen proeven onder het genot van bijpassende hapjes. 

krul footer