Weekendje weg met kinderen

Ga er een weekendje op uit met uw kinderen in Groningen! U kunt in de provincie goed overnachten tegen een zeer voordelig tarief en er is meer dan genoeg te beleven. Pretparken, binnenspeeltuinen en ravotten in de buitenlucht zijn slechts enkele leuke uitstapjes. Daarnaast zijn er ook een aantal musea die zeer geschikt zijn om met uw kinderen te bezoeken. Zo wordt educatie op een leuke manier gecombineerd met plezier! 

Een dagje op of in het water in Groningen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje op het water? Pieter Dekker Rondvaarttochten organiseert de leukste tochten over de rivieren en meren van Groningen. Kinderen leren veel over de omgeving en worden tussendoor verwend met allerlei lekkernijen.

Als uw kinderen meer plezier beleven in het water, is watersporten bij Huninga's watersport echt een aanrader! Hier kunnen ze oefenen met zeilen, kanoën en windsurfen. Ook kunt u bij Huninga's Watersport zelf een boot huren om een mooie tocht te maken.

Leuke overnachtingsmogelijkheden voor u en uw kinderen

Een zeer geschikte overnachtingsplek voor kinderen is de Blauwestadhoeve. Hier vindt u niet alleen een zee aan ruimte waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen, maar ook gezellige kampeerplaatsen en een knus bed & breakfast. Daarnaast worden er regelmatig leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd.

Ook Camping de Leeuwenborg is een echte aanrader. De camping beschikt namelijk over een prachtige binnenspeeltuin waar bij slecht weer uren gespeeld kan worden. 

krul footer