Weekendje weg in Groningen

Beleef een geweldig weekendje weg in Groningen! In de provincie zijn meer dan genoeg leuke uitstapjes te ondernemen en ook overnachten is geen enkel probleem. U heeft ruime keuze uit diverse prachtige hotels, bed & breakfasts en campings.

Overnachten in Groningen

Waar u ook van houdt, er is altijd wel een accommodatie dat bij uw wensen aansluit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wellnesshotel met massage faciliteiten en een sauna? Of een prachtige kampeerplaats midden in het groen zodat u 's ochtends gewekt wordt door de vogels?

Hoe luxe of juist back to basic u het wilt, kunt u dus helemaal zelf bepalen. Wel hebben alle accommodaties één ding gemeen: ze zijn enorm gastvrij. Overal in Groningen zult u merken hoe hartelijk de Groningers zijn en hoe graag ze u een geweldig weekendje weg willen bezorgen.

Weekendje weg in Groningen om te winkelen of te genieten van de natuur

Er valt in Groningen van alles te beleven. Zo kunt u de hoofdstad van de provincie bezoeken om lekker te winkelen of mooie musea te bezoeken. Ook de natuurliefhebber heeft genoeg keus. U kunt bijvoorbeeld prachtige wandelingen maken door het bijzondere Groningse landschap.

krul footer