Vakantie in Groningen

Speelplezier voor de kinderen, een prachtige omgeving om te wandelen en grote steden in de buurt om leuke uitstapjes naartoe te maken, in Groningen vindt u alles! Daarom is het ook bij uitstek de provincie om uw vakantie door te brengen.

Overnachtingsmogelijkheden tijdens uw vakantie in Groningen

Goede nachtrust en een prettige omgeving is tijdens uw vakantie erg belangrijk. Daarom zijn alleen de beste accommodaties goed genoeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige familiecamping met het hele gezin? Of een luxe hotel met een heerlijk restaurant?

U heeft de keuze uit diverse bed & breakfastshotels en (mini)campings. Er is dus altijd wel een accommodatie die volledig bij uw wensen aansluit.

Vakantie in Groningen: voor ieder wat wils

In de provincie is er altijd wel iets te beleven. U kunt er prachtige wandel- en fietstochten maken, tussendoor heerlijk uitrusten op een terrasje en de dag afsluiten met een culinair hoogtepunt in een van de restaurants.

Ook voor kinderen is er genoeg te ondernemen. Zo zijn er diverse leuke attractieparken en musea waar u met uw kinderen een hele leuke dag kunt beleven. Als het slecht weer is, kunt u terecht in een van de binnenspeeltuinen.

De echte actieve vakantieganger kan zich melden op het vliegveld. Hier kunnen zij parachutespringen, een rondvlucht maken of het vliegtuig zelf besturen!

In Groningen is er voor ieder wat wils!

krul footer