Rondvaarttocht in Groningen

Groningen kent vele mooie wateren waar u een prachtige rondvaarttocht over kunt maken. Een daarvan is natuurlijk het Oldambtmeer. U leert Blauwestad pas echt goed kennen als u over dit aangelegde meer bent gevaren.

Rondvaarttocht in Groningen - ervaar de schoonheid van de provincie

Met de rondvaarttocht van Pieter Dekker Rondvaarten weet u zeker dat u al het mooist rondom het Oldambtmeer te zien krijgt. U stapt op gezette tijden aan boord van een van de mooie rondvaartboten. Terwijl u geniet van een kopje koffie met lekkernij vertelt de gids u meer over de omgeving en Groningen zelf. U kunt de rondvaarttocht ook uitbreiden met een rondrit in een oude schoolbus.

Vier uw feest op het water

Ook als u iets te vieren heeft, kunt u bij Pieter Dekker Rondvaarten terecht. Samen met uw gezelschap kunt u genieten van een mooie rondvaarttocht in Groningen. Als u de dag extra speciaal wilt maken, adviseert het Blauwe Lint u om uw gasten 's ochtends met de nostalgische bus op te laten halen. Dat is pas een bijzondere start van uw feest! 

Bent u zo gek op de Groningse wateren dat u er wel op zou willen trouwen? Dat is bij Pieter Dekker Rondvaarttochten mogelijk!

Zelf de tocht uitstippelen of u juist laten verwennen 

Als u zelf een mooie tocht wilt uitstippelen, kunt u een boot huren bij Huninga's Watersport. Daarnaast kunt u hier ook terecht als voor een compleet verzorgde vaart. Huninga's Watersport biedt namelijk diverse arrangmenten aan. Geniet tijdens de rondvaarttocht van lekker hapje en drankje en leer van de schipper meer over de omgeving. 

krul footer