Restaurant in Midwolda

Bent u in de buurt van het Groningse dorp Midwolda en wilt u een heerlijk hapje eten? Dat kan! Er zijn een aantal voortreffelijke restaurants en horecagelegenheden waar u niet alleen 's avonds terecht kunt, maar overdag ook kunt genieten van een heerlijke lunch of een kopje koffie.

Ontspannen uiteten in Midwolda

Voor het prikken van een vorkje in ontspannen sfeer kunt u terecht bij Camping de Bouwte en Camping de Kolk. Beide campings zijn gelegen in Midwolda en voorzien u niet alleen van een gezellige slaapplaats, maar ook van een heerlijke maaltijd. Uiteraard kunt u hier ook lunchen of dineren als u geen gast bent op de camping. Hierdoor is een bezoek aan Camping de Bouwte of Camping de Kolk perfect te combineren met een wandel- of een fietstocht.

Restaurants in Midwolda aan het water

Als u een echte waterliefhebber bent, raden wij u een bezoek aan De Waternimf aan. Dit gezellige restaurant is sfeervol, knus en ligt in de mooie jachthaven van Midwolda. De gerechten zijn uiteenlopend. Of u nu een vleeseter, een viseter of een vegetariër bent, er is altijd wel iets wat u lekker vindt!

Restaurants in Midwolda voor kinderen

In Midwolda vindt u ook een restaurant waar kinderen het prima naar hun zin hebben. In Pannenkoekenhuis d' Olle Smidse eet u de lekkerste pannenkoeken van heel Groningen. Kinderen kunnen hun pannenkoeken zelf versieren met spekjes, slagroom en vers fruit. Als ze hun bordje leeg hebben gegeten, kunnen ze hun energie kwijt in de gezellige speelhoek.

krul footer