Vliegveld in Groningen | Oostwold Airport

Groningen heeft een adembenemende natuur, prachtige landelijke elementen en bijzondere monumentale gebouwen. U kunt uren wandelen en fietsen zonder alles gezien te hebben. Om te voorkomen dat u iets van Groningen mist, heeft het Blauwe Lint iets voor u bedacht. 

In de omgeving van Blauwestad ligt namelijk Airport Oostwold. Hier kunt u de mooiste vluchten over Groningen kunt maken. Zo leert u de provincie kennen in vogelvlucht! 

Vanaf Oostwold Airport een rondvlucht over Groningen en de Waddeneilanden

Met 4 tot 6 personen neemt u plaats in één van de vliegtuigen om Groningen vanaf boven te bekijken. Airport Oostwold biedt u verschillende rondvluchten aan. De vlucht duurt minimaal 15 minuten. Wilt u graag een gebied zien dat buiten deze afstand ligt? In overleg is het ook mogelijk om langere vluchten te maken.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de luchtvaart, wordt u ongetwijfeld heel blij van de Boeing Stearman. Met dit vliegtuig worden nog steeds rondvluchten gemaakt.

Na het vliegen kunt u onder het genot van een kopje koffie of een lekkere maaltijd op het terras, weer even bijkomen van alle spanning. Het wordt een gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

krul footer