Bootverhuur in Groningen

De rivieren, meren en vaarten in Groningen zijn eindeloos. De provincie heeft altijd goed geïnvesteerd in het onderhoud van alle wateren en dat werpt nu zijn vruchten af. U kunt in Groningen heerlijk varen en de mooiste routes afleggen.

Ook in de omgeving van Blauwestad is meer dan genoeg water te vinden. Met de bouw van deze nieuwe stad is ook het Oldambtmeer ontstaan. Vanuit dit meer kunt u verschillende tochten varen. Zo leert u Groningen vanaf het water kennen!

Bootverhuur in Groningen - stap zelf achter het roer

Heeft u zelf geen boot maar wilt u wel graag het water op? Dat kan! Bij de Blauwe Lint zijn een aantal bedrijven aangesloten die boten verhuren. Dit varieert van (motor)sloepen en zeilboten tot aan kajakken en kano's. Voordat u vertrekt, krijgt u eerst uitleg over de werking van de boot. Daarna is de boot voor u en mag u er op uit!

Als u niet weet hoe u een boot moet besturen, betekent dat niet dat u niet kunt varen. U kunt namelijk ook gaan genieten van een mooie rondvaarttocht! Hierbij staat u niet zelf aan het roer maar geniet u op het dek van al het moois dat voorbij komt.

krul footer