bezoekonzewebsite

Pitch & Putt Golf Oostwold in Groningen 

Bij Pitch & Putt Oostwold in Groningen speelt u golf zoals men dat al generaties lang in Engeland en Ierland doet. Gelegen in een prachtige slingertuin vindt u een strak aangelegde golfbaan. Alhoewel u zult opmerken dat het een vrij korte baan is, beleeft u hier uren golfplezier en biedt de golfbaan in Groningen u erg veel uitdaging.

Ook als u liever naar golf kijkt, is het hier prima vertoeven. U kunt heerlijk zitten op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over het Oldambtmeer. Een bezoekje aan Pitch & Putt Oostwold zorgt gegarandeerd voor een dag vol plezier en gezelligheid.

Golfen in Groningen

Komt u ook golfen in Groningen? Waarschijnlijk denkt u dat golf alleen geschikt is voor mensen met ervaring, maar niets is minder waar. Pitch & Putt Golf Oostwold is ook heel leuk als u nog nooit een bal heeft geslagen. Het is een gezellige activiteit om samen met uw partner of gezin te doen.

Er zijn verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo is het mogelijk alleen gebruik te maken van de 18 holes tellende golfbaan. Maar daarnaast kunt u na het golfen in Groningen ook nog een hapje eten in het gezellige restaurant. Hier serveert men de lekkerste gerechten voor zowel lunch als diner!

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

In de omgeving van Oldambt is naast het golfen nog veel meer te beleven. Er zijn meerdere leuke uitjes die perfect te combineren zijn met een middag of dag golfen. Denk hierbij aan een bijzondere rondvaarttocht over het Oldambtmeer, een bezoekje aan een van de musea of een mooie wandeling door de natuur.

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor u en uw collega's of is het uw beurt om een activiteit voor de familiedag te verzinnen? Ook dan kunt u bij Pitch & Putt Oostwold terecht! Wij organiseren met veel plezier leuke bedrijfsuitjes en familietripjes waarbij u eerst uw kunsten mag vertonen op de golfbaan. Vervolgens sluit u de dag af met een gezellige borrel of een diner.

Drie redenen om te kiezen voor Pitch & Putt Golf Oostwold:

  • Leuke activiteit voor het hele gezin
  • Golfen op een bijzonder uitdagende golfbaan
  • Prachtig gelegen naast het Oldambtmeer

bezoekwebsite

krul footer