bezoekonzewebsite

Pieter Dekker Rondvaarten

Trouwen doet u in principe maar 1 keer in uw leven. Dat betekent dat dé dag wel de mooiste dag van uw leven moet worden. Pieter Dekker Rondvaarten zal alles in het werk stellen om uw dag tot de mooiste te maken.

De rondvaartboot wordt volledig omgetoverd tot originele trouwlocatie. Voor een romantische sfeer en uitstraling krijgen alle stoelen "rokken" aan en wordt er een rode loper voor u uitgerold. De locatie wordt waar mogelijk naar uw wens gedecoreerd om uw trouwdag tot een onvergetelijk dag te maken.

Mogelijkheden

Tijdens de huwelijksceremonie mag er niet gevaren worden, maar daarna gaan alle touwen los. Pieter Dekkker Rondvaarten biedt twee verschillende rondvaarttochten aan, namelijk een in de Blauwestad en een in het Wedderveer. Tijdens beide tochten ziet u een prachtige maar ook zeer diverse omgeving. De echte natuurliefhebber zou daarom eigenlijk allebei de tochten moet doen!

Uiteraard wordt u tijdens de rondvaart voorzien van een hapje en een drankje geheel naar uw wens. Het diner en trouwfeest kan gehouden worden op de rondvaartboot, maar we kunnen u ook naar de feestlocatie brengen.

Heeft u zelf een feestlocatie uitgekozen, laat u dan op een originele wijze vervoeren, namelijk in onze klassieke bussen. Pieter Dekker Rondvaarten beschikt over maar liefst 6 identieke gele bussen zodat wij de gehele familie en alle vrienden en vriendinnen kunnen vervoeren naar de feestlocatie van uw keuze.

Drie redenen om te kiezen voor Pieter Dekker Rondvaarten:

  • Originele trouwlocatie op het water
  • Leer Blauwestad en Wedderveer vanaf het water kennen
  • Keuze uit meerdere mooie rondvaarttochten en busritten

bezoekwebsite

krul footer