bezoekonzewebsite

Lekker lunchen en dineren? Kom naar Paviljoen De Waternimf in Midwolda

Gelegen in de jachthaven van Midwolda vindt u Paviljoen De Waternimf, een gezellige eetgelegenheid waar u altijd terecht kunt voor een lekkere lunch, diner of een tussendoor snack!

De geschiedenis van de omgeving van Midwolda is allerminst bijzonder. Het Oldambtgebied liep vroeger regelmatig onder water. Pas na veel inzet werd het water teruggedrongen naar zee en ontstond er een zeer vruchtbaar stuk land. Tegenwoordig is het een prachtig woon- en recreatiegebied in Groningen waar veel leuke dingen te doen zijn.

Lekker lunchen, dineren of een gezellige borrel in Groningen

U kunt bij De Waternimf in Groningen terecht voor een lekker lunchen, dineren of een gezellige borrel. Het terras biedt prachtig uitzicht op de jachthaven van Midwolda en op zomerse dagen is het hier goed vertoeven. Omdat het terras omgeven is door meerdere windschermen, hoeft u niet bang te zijn dat u in de wind zit.

Uiteraard heeft de Waternimf ook aan de kinderen gedacht. Op het menu staan diverse kindergerechten, zodat ook zij kunnen genieten van een lekkere maaltijd in Groningen.

Speciaal voor vaarliefhebbers in Groningen

Daarnaast vergeet De Waternimf in Groningen uiteraard ook de vaarliefhebbers niet. Als u bij Huninga's een sloep huurt, kunt u bij ons terecht voor een goed gevulde picknickmand. De mand is gevuld met verse broodjes en zoete en hartige lekkernijen. Picknick op het water of vaar naar een van de rustige plekjes om aan land te gaan. Tijd om naar Paviljoen De Waternimf in Groningen te gaan! 

Bekijk onze menukaart online.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Ook als u op zoek bent naar een mooie locatie voor een gezellig feest of een verjaardagborrel kunt u bij de Waternimf terecht. Op verzoek kunnen wij de eetgelegenheid inrichten zoals u wenst. Ook is het mogelijk om de hapjes en drankjes te bespreken. Zo zorgen wij voor een geslaagde avond waarbij het u aan niets ontbreekt!

Daarnaast is de Waternimf ook perfect voor een leuk bedrijfsfeest. Doordat wij in een recreatief gebied liggen, is een sfeervol diner perfect te combineren met een van de leuke activiteiten bij ons in de omgeving.

Drie redenen om te kiezen voor De Waternimf:

  • Bijzonder lekkere eetgelegenheid
  • Genieten voor jong en oud
  • Zonovergoten terras met uitzicht op de jachthaven van Midwolda

bezoekwebsite

krul footer