bezoekonzewebsite

Pannenkoekenhuis d' Olle Smidse in Midwolda

Dit oergezellige pannenkoekenhuis ligt in het pittoreske Midwolda. Het is de perfecte locatie om ouderwets lekkere pannenkoeken te eten met het gehele gezin. d' Olle Smidse is namelijk een zeer kindvriendelijk restaurant.

Waar zij in andere eetgelegenheden vooral op hun plaats moeten blijven, is er in d' Olle Smidse een speciale kinderhoek waar uren gespeeld kan worden! 

Overheelijk eten in Midwolda 

Bij ons pannenkoekenhuis in Midwolda kunt u overheerlijk eten. Naast de kinderhoek is er nog iets wat zeer uitgebreid is: de menukaart. U heeft de keuze uit meer dan 40 verschillende pannenkoeken. Uiteraard ontbreken klassiekers als de spekpannenkoek, pannenkoek met appel en kaneel of de 'gewone' pannenkoek niet.

Ook is er een speciale kinderpannenkoek aanwezig die zij helemaal zelf mogen versieren met snoepjes en fruit. Is er iemand in uw gezelschap die niet zo gek is op pannenkoeken? Dat is geen enkel probleem. Naast pannenkoeken en poffertjes staan er namelijk ook nog schotels met patat, soep en een aantal broodjes op het menu van Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse in Groningen.

Daarnaast denkt d' Olle Smidse aan mensen met een allergie. Wanneer u een gluten, kippenei of lactose allergie heeft, kunt u kiezen voor een pannenkoek zonder deze bestandsdelen.

Drie redenen om te kiezen voor Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse:

  • U eet hier de lekkerste pannenkoeken van heel Groningen en omstreken
  • Ook voor mensen met speciale diëten en allergieën
  • Zeer kindvriendelijk

bezoekwebsite

krul footer