Hotel in Groningen

Bij een hotel in Groningen denkt u wellicht aan een hotel midden in de bruisende stad Groningen. Maar heeft u al eens kennis gemaakt met de provincie Groningen? De hotels van Het Blauwe Lint liggen vlakbij de stad, waardoor u kunt genieten van de rust en het karakteristieke van de provincie, maar ook van de gezelligheid in de stad Groningen. Reserveer een weekendje weg in een van de hotels in Groningen en ontdek het zelf!

Hotels in Groningen met uitgebreide faciliteiten

De door ons aangeschreven hotels in Groningen beschikken over uitgebreide faciliteiten om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken. Hotel-Restaurant In Den Stallen is een comfortabel familiehotel gelegen vlakbij het Oldambtmeer en het Blauwe Diep. Ook voor kinderen is er van alles te beleven en kunt u met het hele gezelschap bowlen in de bowlingbaan van Hotel-Restaurant In Den Stallen.

Hotel Landgoed Resort Westerlee biedt onder meer zeer luxe hotelkamers met wellness faciliteiten. In het restaurant kunt u genieten van een culinaire maaltijd en voor zakelijke verblijven kan een exclusief vergaderarrangement worden geboekt.

Welk hotel in Groningen ook uw voorkeur heeft, genieten zult u zeker!

Eropuit in Groningen

Combineer een verblijf in een hotel in Groningen met de leukste dagjes uit. Ga eropuit en ontdek mooie natuurgebieden, indrukwekkende musea en prachtige bezienswaardigheden. Voor families en vriendengroepen (met kinderen) is er van alles te beleven in de nabije omgeving.Watersporten, een dagje strand bij Midwolda of een tripje naar buurland Duitsland behoren tot de vele mogelijkheden. Een rondvaart over het Oldambtmeer bij Blauwestad, een dagje golfen bij Pitch & Putt Golf in Oosterwold of één van de vele aangeboden workshops zijn ook echte aanraders.

krul footer