Groepsaccommodatie in Groningen

Een groepsverblijf met familie, vrienden of met collega’s? Huur een groepsaccommodatie in Groningen en geniet van uitstekende faciliteiten, een verrassend groene en waterrijke omgeving en de leukste dagjes uit. Zowel met kleine als grote groepen kunt u genieten van een verblijf in een comfortabele groepsaccommodatie en in en rondom Blauwestad in Groningen is er voor zowel jong en oud van alles te beleven. Ook voor de leukste bedrijfsuitjes zijn de mogelijkheden ongekend.

De leukste groepsaccommodatie in Groningen

De faciliteiten die groepsaccommodatie Blauwestadhoeve in Midwolda biedt zijn uitstekend. Het is een authentiek ogende boerderij die naast alle basisfaciliteiten ook catering en activiteiten aanbiedt. Er worden zowel binnen- als buitenactiviteiten aangeboden. Het motto van deze groepsaccommodatie nabij Groningen is daarom ook: ‘Have a nice day, ongeacht het weer’. Uw verblijf kan speciaal op maat worden gemaakt. Er wordt geluisterd naar uw wensen en alles wordt afgestemd op uw situatie.

Eropuit in Groningen

Ga er gezellig op uit met de hele groep tijdens uw groepsverblijf in Groningen. Naast wandelen, fietsen en zwemmen bij aangenaam weer kunnen u en uw groep er natuurlijk voor kiezen om leuke activiteiten te ondernemen of een onvergetelijk groepsuitje te beleven. Maak met zijn allen een fantastische tocht over het Oldambtmeer, beoefenen diverse watersporten of ga gezellig een dagje naar Groningen of Duitsland. Ook voor groepen met kinderen is er van alles te beleven, zoals een bezoekje aan een familiepark of (indoor) speeltuin.

krul footer