Familieweekend in Groningen

Een familieweekend in Groningen is natuurlijk hartstikke gezellig! Het Blauwe Lint biedt dan ook allerlei mogelijkheden voor de gezelligste familiedagen en geheel verzorgde familieweekenden inclusief fantastische activiteiten en comfortabele overnachtingen. Het Blauwe Lint levert hét totaalpakket voor familieweekenden in Groningen. Waar wacht u nog op?

Familie-uitjes in Groningen

Een familieweekend of familiedag in Groningen is perfect te combineren met leuke familie-uitjes en geweldige activiteiten. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van eten en drinken, zien en doen en reizen. Wat dacht u van midgetgolfenwatersporten, een heuse puzzeltocht of een waanzinnige workshop met de hele familie? Bekijk snel alle eropuit-tips van het Blauwe Lint!

Familieweekend in groepsaccommodatie Groningen

Wij bieden een ruime groepsaccommodatie in Groningen waar u met de hele familie kunt genieten van een gezellig familieweekend. Zowel met kleine als grote families kunt u hier comfortabel overnachten. U beschikt gedurende uw verblijf over uitstekende faciliteiten en zelfs catering wordt aangeboden. Bovendien is er in en rondom het familiehuis van alles te beleven voor jong en oud.

krul footer