Chalet huren in Groningen

Een chalet huren in Groningen doet u bij het Blauwe Lint. De chalets die wij aanbevelen zijn geheel ingericht en bieden als comfortabele uitvalsbasis voor een weekendje weg of korte vakantie. Bovendien is er in de provincie Groningen van alles te beleven. Huur een chalet en beleef een tijd vol gezelligheid.

Chalets in Groningen met uitstekende faciliteiten

Onze chalets in Groningen bieden uitstekende faciliteiten en zijn beide gelegen op mooie locaties. Op Camping de Leeuwenborg kunt u overnachten in aangename chalets met eigen terras. De chalets zijn rustig gelegen en u bevindt u gedurende uw verblijf aan het Termuntenzijldiep en een vogelreservaat.

Camping de Bouwte verhuurt luxe chalets aan het water. Nabij de recreatieplas en het strand liggen ruime 4 en 5-persoons chalets waar u een fijne campingsfeer proeft. Vakantie vieren in Midwolda heeft zoveel voordelen. Ontdek het zelf!

Eropuit in Groningen

Ook kunt u er gedurende uw verblijf op uit in Groningen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat op het gebied van het huren van een chalet, op en rondom beide campings kan jong en oud zich uitstekend vermaken. Rondvaren over het water bij Midwolda, golfen op Camping de Leeuwenborg of lekker rustig wandelen of fietsen in de Groningse natuur. Het is helemaal aan u!

krul footer