Bed & Breakfast in Groningen

Verblijven en overnachten in Groningen, maar nog geen geschikte B&B gevonden? Geniet van optimaal comfort en maak uw keuze uit de door Het Blauwe Lint geselecteerde Bed and Breakfasts. De B&B’s in Groningen staan bekend om hun gastvrijheid en huiselijke gezelligheid. Tijdens een verblijf in een mooie en comfortabele B&B-kamer staat iedere ochtend een lekker ontbijtje voor u klaar, zodat u de dag ontspannen en onbezorgd kunt beginnen. Beleef Groningen als nooit tevoren!

Bed and Breakfasts in Groningen met uitstekende faciliteiten

Speciaal voor u hebben wij Bed & Breakfasts in Groningen uitgezocht met uitstekende faciliteiten. Beide B&B’s zijn omringd door de prachtige Groningse natuur, u overnacht in een mooie kamer en ontbijt is uiteraard inbegrepen. Beide B&B’s zijn ook erg centraal en nabij het bijzondere en waterrijke Blauwestad gelegen. Zowel Bed & Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra als Blauwestadhoeve zijn gelegen in het pittoreske Midwolda, zodat u er gemakkelijk op uit kunt voor leuke, ontspannen activiteiten en de leukste dagjes uit.

Eropuit in Groningen

De provincie biedt talloze mogelijkheden om er gezellig op uit te gaan tijdens uw verblijf in een B&B in Groningen. Zowel voor jong en oud is er van alles te beleven. U kunt heerlijk een wandel- of fietstocht maken, een rondvaart maken over het bekende Oldambtmeer of lekker op het strand van Midwolda vertoeven. Ook kunt u kiezen voor gezellige uitjes als een workshop, een mountainbiketour door de groene bossen of deelname aan de Highland Games bij Blauwestadhoeve. Daarnaast zijn voor gezinnen met kinderen in de directe omgeving diverse speeltuinen, zwembaden en familieparken in de buurt.

Bekijk hieronder gezellige B&B’s in Groningen.

krul footer