Overnachten in Groningen

Het Blauwe Lint biedt ongekend veel mogelijkheden om comfortabel te verblijven en overnachten in Groningen. Of u nu op zoek bent naar een gezellig verblijf of lekker luxe wilt overnachten, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Voor zowel kleine gezinnen als grote(re) groepen bieden wij geweldige accommodaties die beschikken over de gewenste faciliteiten. Alle campings, B&B’sgroepsaccommodaties en hotels liggen nabij Blauwestad: een waterrijk woon- en natuurgebied in Groningen waar jong en oud zich dag in dag uit fantastisch kunnen vermaken.

Van basic tot luxe faciliteiten tijdens het overnachten in Groningen

Ons brede aanbod zorgt ervoor dat er genoeg keuze is. Gaat u juist voor een verblijf met basic voorzieningen of een accommodatie met de meest luxe faciliteiten, het is wederom aan u. Zo heeft u keus uit diverse campings en accommodaties met speciale speelvoorzieningen voor kinderen, zoals zwembaden en speeltuinen, maar ook uit bijvoorbeeld groepsaccommodaties en hotels inclusief wellness. Waar u ook voor gaat, overnachten in Groningen kan perfect worden gecombineerd met de leukste activiteiten en dagjes uit in de water- en bosrijke omgeving van Blauwestad.

Eropuit in Groningen

Ga er gezellig op uit tijdens het verblijven en overnachten in Groningen. Nabij het indrukwekkende Blauwestad liggen eveneens Midwolda en Winschoten, allen gezellige dorpjes gelegen aan het Oldambtmeer, bekend vanwege de watersport. Rondom het meer bevindt zich zelfs een leuke boulevard en strand mét strandpaviljoen en de natuur rondom Blauwestad leent zich uitstekend voor de mooiste wandel- en fietstochten. Ook grotere steden als Groningen en Assen, met talloze bezienswaardigheden, leuke winkelcentra en een mijlenlangestadshistorie, zijn echte aanraders voor een dagje uit met het gezin, de familie of hele groep.

krul footer