Blauwestadhoeve Golf- en tennisarrangement

Tennis en golf uitje boeken ? Voor uw tennisteam, vriendenweekend, vriendinnenweekend, familieuitje, gezinsuitje, vader-zoonweekend, moeder-dochterweekend en geniet van de rust en het filevrije Groningen.
In onze directe omgeving bevinden zich 8 Nederlandse golfclubs binnen 28 km en 1 Duitse die u in slechts 32 minuten bereikt: “Golfclub Gutshof Papenburg Aschendorfe.V.” (tevens indoor).

Ook zonder Golfvaardigheidsbewijs kunt u van dit arrangement gebruik maken, want dan kunt u spelen op 3 banen in de omgeving.

Bij dit tennis en golf uitje is het gebruik van de tennisbaan inbegrepen, de greenfee’s dient u ter plaatse te voldoen, die verschillen per baan en variëren van € 10,00 tot € 65,00.

Tip: gezinsuitje in Losdorp, Greenfee € 10,- , Ballenkaart (10 x 25ballen) € 10,- , Huur golftas met clubs: gratis (borg € 25,- ).

U mag onbeperkt (in onderling overleg) gebruik maken vanonze tennisbaan en kunt eventueel tennisrackets lenen en ballen zijn te koop.Wij beschikken over een kunstgras all weather tennisbaan met goede drainage en bij regen kunt u ook beach tennis spelen in onze indoor beachhal of eens Speedminton uit proberen!

U beschikt over een 2 persoons B&B kamer op de 1e verdieping of tegen meerprijs over een familiekamer op de begane grond (tevens voorzien van kitchenette).
Het ontbijt is inbegrepen en wij betalen de toeristenbelasting voor u. Op de laatste dag kunt u tot 11.00 uur uitchecken.
Ons bedrijf ligt slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer en aan de achterzijde grenzen we aan Landgoed Ennemaborgh met degalerie van Maya Wildevuur.
Tegenover ons bedrijf is een pannenkoekenhuis en 100m verder restaurant Gasterij Smits.

Inhoud van het arrangement:

Arrangement: € 99,90 ma/do of € 119,90 vr/zo

  • 3 dagen
  • 2 nachten
  • 2-persoons kamer
  • ontbijt
  • toeristenbelasting
  • gebruik tennisbaan (onbeperkt in onderling overleg)
  • golfbaan (excl greenfee, verschilt per baan)
  • gratis parkeerplaats

krul footer