bezoekonzewebsite

Oostwold Airport in Groningen

Een goed voorbeeld van een prachting vliegveld in Groningen is het sfeervolle Oostwold Airport! Het ligt in de gelijknamige plaats in de gemeente Oldambt. U kunt hier dagelijks terecht voor prachtige rondvluchten boven de provincies Groningen en Drenthe of over de Duitse en Nederlandse Waddeneilanden. Hoe geweldig is dat? 

Rondvlucht in Groningen

De rondvluchten in Groningen worden gedaan in 4 of 6 persoonsvliegtuigen. De vluchtduur is minimaal 15 minuten, maar daarna kan de tijd door uzelf bepaald worden. Ook kunt u aangeven welk gedeelte van het vlieggebied u graag wilt zien. Vergeet tijdens de vlucht niet optimaal te genieten van alle prachtige vergezichten en landschappen die u gaat tegenkomen!

Voor de geschiedenisliefhebber zijn de vluchten in een historisch vliegtuig echt een aanrader. De adventure vluchten worden onder andere gemaakt in een Boeing Stearman.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen naar de vliegtuigen te komen kijken in plaats van er ook in te klimmen. Neem plaats op het zonnige terras van ons restaurant Hangar 28 en bekijk vanaf uw luie stoel alle activiteiten.

Vliegles in Groningen

Op Oostwold Airport in Groningen kunt u ook proeflessen krijgen van een echte piloot. Na een aantal proeflessen en klassikale theorie mag u zelf plaatsnemen achter de stuurknuppel en eigenhandig het vliegtuig besturen. Naast vliegen worden deze vliegtuigen ook gebruikt voor andere doeleinden. 

Wilt u zelf zien wat Oostwold Airport in Groningen u te bieden heeft? Kom gerust eens langs of bezoek onze grote airshow.

Drie redenen om te kiezen voor Oostwold Airport:

  • Spectaculair uitje tijdens uw dagje weg of vakantie
  • Leer vliegen van een ervaren piloot
  • De achterblijvers kunnen plaatsnemen op het gezellige en zonnige terras

bezoekwebsite

krul footer