Minicamping in Groningen

Kampeert u graag maar vindt u grote campings te massaal? Kijk dan eens rond op een van de minicampings van het Blauwe Lint. Zowel de minicamping van de Blauwestadhoeve als Minicamping in 't Oldambt zijn klein opgezet, tellen een beperkt aantal kampeerplaatsen en bieden u de rust en de privacy die u zoekt.

Minicamping in Groningen - geniet van de rust

De minicamping van de Blauwestadhoeve heeft 15 kampeerplaatsen voor de tent, caravan en camper. 12 plaatsen daarvan zijn voorzien van elektriciteit. Deze minicamping in Groningen beschikt over goede facilitaire voorzieningen. Verder op het terrein zijn er voor kinderen flink wat speelmogelijkheden.

Minicamping in 't Oldambt heeft eveneens 15 kampeerplaatsen, welke allemaal aangesloten worden op het elektriciteitsnetwerk. Het kampeerterrein is landelijk gelegen en goed beschut. Als extra service kunt u elke dag verse broodjes bestellen en voor uw tent of caravan genieten van een heerlijk ontbijt!

Eropuit rondom de minicamping in Groningen

De bezienswaardigheden rondom het Oldambtmeer zijn eindeloos. U kunt verschillende musea bezoeken, genieten van een drankje op een van de heerlijke terrasjes of varen op een van de wateren die Groningen rijk is.

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden.

krul footer