Meer op het Oldambtmeer vanaf € 30,00 per persoon

Wij hebben een aantal leuke, spannende, sportieve en artistieke mogelijkheden voor u naast elkaar gelegd. Uit deze activiteiten stellen wij een arrangement voor u samen, dat garant staat voor een gezellige dag.

In ons gebied zijn de belevingen eindeloos. Wat wij u bieden is zeilen en fietsen, golfen en schilderen en ...b.v. een uur Groningse les, of een bezoek aan een van de vele galerieën. Maar varen in een rondvaartboot, over het meer en naar de Blauwestad kan natuurlijk ook. Met een bus een rondrit door het Meerland en de polder, of langs de Oldambtster boerderijen met de grote graanschuren. Met of zonder gids. Overgezet naar het midden en wandelend terug. Jeu de boule of klootschieten. Zeillessen of sloepvaren. Vlottenbouwen of fietsen.

Of zou u graag eens cartoon tekenen, of meer weten over het mystieke leven van de vleermuis. Een workshop over kleur, kleding, make-up en accessoires. Of voor de heren over het dragen van formele en zakelijke kleding.

Wat wij van u verwachten is een opgave van het aantal personen en hun keuze. Wij zorgen voor de rest. U parkeert uw auto bij Huninga's Heem aan het Oldambtmeer en vanaf deze locatie vertrekt u iedere keer weer voor een andere activiteit.
Wij ontvangen u met onbeperkt koffie/thee en een plak warme tulband. Terwijl u geniet van het uitzicht over het meer, leggen wij uit hoe de dag zal verlopen. Zodra u de eerste activiteit hebt voltooid, zorgen wij dat u kunt gaan lunchen. Bijvoorbeeld soepterrines met mosterd- en tomatensoep en warme ronde boerenbroden met kruidenboter. Na de lunch start iedereen met de tweede, en aansluitend de derde activiteit. Aan het eind van de dag staat er voor u een barbecue klaar in de tuin of in de schuur, maar u kunt ook kiezen voor een buffet. Vervolgens sluiten we af met ijs, warme kersen, slagroom en warme chocoladesaus of iets anders dat u lekker vindt.

Speciale prijs

De prijs voor een dergelijk hele dag bedraagt € 67,50 p.p. (afhankelijk van het aantal personen), we starten dan om half tien en om een uur of acht 's avonds laten we u weer gaan. Er zijn ook leuke arrangementen voor € 30,00

Over een rondvlucht boven het meer, een parachutesprong of zeillessen vertellen we u graag. Een rit langs onze Oldambtster galerieën met een kijkje over de dijk verbreedt uw blik op het Oldambt. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken, waarbij we een en ander graag toelichten. Natuurlijk kunt u ook 9 holes golf spelen voor € 5,00 (kinderen) en € 9,50 (volwassen)

krul footer