bezoekonzewebsite

Landwinkel Oldiek in Nieuwolda

Gelegen in het pittoreske plaatsje Nieuwolda vindt u een landwinkel waar u bijna alles wat afkomstig is uit de natuur kunt kopen. Vroeger stond hier een eeuwenoude boerderij die u totaal is omgetoverd tot Groningse landwinkel. Wat kunt u hier zoal krijgen? Denk aan bijvoorbeeld heerlijke appels, peren en kersen maar ook aan sappen, wijnen en verschillende soorten jam.

Daarnaast verkopen wij ook ambachtelijke producten zoals Groninger koek, meel en boerenkazen welke regelmatig in de prijzen vallen bij landelijke verkiezingen. Het is bijna onmogelijk om hier weg te gaan zonder iets te kopen!

Boerderijwinkel, boomgaard en wijngaard in Groningen

Landwinkel Oldiek bestaat uit meer dan een boerderijwinkel en 16 hectare tellende boomgaard in Groningen. Wij zijn uitermate trots op een van de meest noordelijk gelegen wijngaarden te zijn. Landwinkel Oldiek teelt namelijk ook witte en blauwe druiven. Het resultaat hiervan is uiteraard te koop in onze uitgebreide winkel in Nieuwolda.

U kunt zich helemaal uitleven in onze winkel waarbij wij u graag het een en ander laten proeven. Heeft u vragen over het proces van bijvoorbeeld de wijnen of sappen? Wij geven u met veel plezier uitleg en advies over onze producten!

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Landwinkel Oldiek Molema organiseert regelmatig leuke activiteiten. Wat dacht u van een gezellige wijnproeverij. Maandelijks worden er in ons proeflokaal op zondagmiddag wijnproeverijen georganiseerd waarvoor u zich kunt opgeven. Tijdens de wijnproeverij geven we een rondleiding door de wijnmakerij en laten we u zien hoe wijn wordt gemaakt. Bij mooi weer lopen we nog even de wijngaard in. Het belangrijkste is natuurlijk dat we met u al onze verschillende wijnen gaan proeven en u laten ervaren wat iedere wijn speciaal maakt. 

Deze wijnproeverijen zijn ook aan te bevelen voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Wij laten u diverse wijnen proeven en zorgen er ook voor dat het u qua hapjes aan niets ontbreekt. 

Wanneer u op zoek bent naar een uitstapje met uw kinderen, is het Kersenfestival in juli en het appel plukken in oktober een echte aanrader! De kinderen kunnen zich uren vermaken in de grote boomgaard terwijl u op uw gemak de winkel kunt bekijken en kunt genieten van al het lekkers.

Drie redenen om te kiezen voor Landwinkel Oldiek:

  • U koopt hier de lekkerste producten vers van het land
  • Proef de echte smaak van Groningen
  • Diverse leuke activiteiten zoals een wijnproeverij en appels plukken

bezoekwebsite

krul footer