Kunst in Groningen

Groningen is misschien wel een van de meest culturele provincies van Nederland. Hier vindt u een breed assortiment van diverse kunstvormen. Zowel modern art als de vroegere kunst komt aan bod en krijgt meer dan genoeg ruimte om tentoongesteld te worden.

Kunst in alle vormen en maten

Kunst laat zich niet in een hokje stoppen. In Groningen vindt u dan ook kunst in alle vormen en maten. U kunt schilderijen bewonderen maar ook genieten van prachtige glazen beelden, bamboe tuinen met rustgevende elementen of prachtstukken van keramiek.

Maak zelf kunst in Groningen

U kunt kunst natuurlijk bewonderen maar het is bij diverse galerieën ook mogelijk om zelf kunst te maken! Er zijn een aantal workshops waar u aan deel kunt nemen. Dit varieert van glas fusing tot aan het vormgeven van beelden. Ook het schilderen behoort tot de mogelijkheden. Ontdek uw artistieke kant of gebruik uw nieuwe hobby om volledig tot rust te komen.

Kunstmogelijkheden in Groningen

Als u wil genieten van kunst in Groningen, moet u zeker een bezoekje brengen aan Galerie de Groninger KroonGalerie di Vetro en Galerie Waarkunst.

krul footer