bezoekonzewebsite

Jachthaven Reiderhaven aan het Oldambtmeer in Groningen

Bij Jachthaven Reiderhaven in het Groningse Beerta aan het Oldambtmeer kunt u uw zeilboot, motorboot of jacht voor korte of langere tijd aanleggen. Groningen kent vele mooie en bevaarbare wateren. Een daarvan is het Oldambtmeer. Het meer is een van de grootste van de provincie Groningen en met een minimale diepte van 1,30m zeer geschikt voor zeilboten en (kleine) motorjachten. U kunt er dus heerlijk op uit met uw vaartuig.

Maar u wilt natuurlijk ook wel eens aan land om de prachtige natuur van dichtbij te bekijken, om boodschappen te doen of om boot te controleren. Maak dan gebruik van de aanlegplaatsen van Jachthaven Reiderhaven. U laat bij ons uw boot in goede handen achter terwijl u even naar het dorp gaat of de omgeving verkent.

Haven met uitstekende faciliteiten aan het Oldambtmeer

Reiderhaven is een haven aan het Oldambtmeer met uitstekende faciliteiten. Hier meert u af aan een ruime, drijvende steiger. Hierdoor heeft u altijd een gemakkelijke en goede opstap. Daarnaast zijn de steigers voorzien van elektriciteit en water. Ideaal als u voor een korte boodschap komt of van plan bent door te varen.

Maar het is ook mogelijk uw boot voor langere tijd in bij ons aan te leggen. Er zijn ongeveer 100 aanlegplaatsen beschikbaar. Als u van Reiderhaven uw thuishaven wilt maken, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de jaarplaatsen.

Winterstalling voor uw boot in Groningen

Bent u juist op zoek naar een winterstalling in Groningen? Ook dan bent bij Reiderhaven aan het goede adres. Wij bieden ruim 3.000 vierkante meter aan binnen- en buitenopslag bij het Oldambtmeer!

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Naast de elektriciteit en het water bij de steigers, heeft Reiderhaven nog meer faciliteiten. Zo staat er centraal een toilet- en douchegebouw waar u zich even op kunt frissen. Ook is er een afspuitpunt om uw boot weer helemaal schoon te maken en een helling waardoor hij gemakkelijk uit het water gehaald kan worden. Daarnaast is er een kraan aanwezig die tot 20 ton kan tillen.

Vanuit Reiderhaven vaart u zo het Oldambtmeer op waar u kunt kiezen uit diverse vaarroutes. Er zijn meerdere vaarroutes in ontwikkeling waardoor er binnen afzienbare tijd nog veel meer mooie tochten te maken zijn!

Drie redenen om te kiezen voor Jachthaven Reiderhaven:

  • Zeer betrouwbare jachthaven
  • Prachtig gelegen aan het Oldambtmeer
  • Diverse mogelijkheden met betrekking tot ligplaatsen en winterstalling

bezoekwebsite

krul footer