bezoekonzewebsite

Zeil- of surfles, boot huren of ligplaats in Blauwestad? Huninga's Watersport staat voor u klaar

Wilt u zeil- of surfles tijdens uw verblijf in Midwolda of Blauwestad of wilt u liever een boot huren en over de mooie Groningse wateren heenvaren? Huninga's Watersport staat voor u klaar. Huninga's is namelijk gespecialiseerd in alles wat met watersport in Drenthe te maken heeft. Want zeg nou zelf, wat is er 's zomers lekkerder dan zeilen, surfen of varen op het water? De wind door de haren, een zilte zeelucht en het liefst met het zonnetje erbij. Ook is het mogelijk om een ligplaats of winterstalling voor uw privé boot te huren in de haven van Midwolda en nabij Blauwestad, waar Huninga's Watersport gevestigd is.

Zeilles en surflessen in Blauwestad

Huninga's Watersport biedt zeillessen en surflessen in Blauwestad aan voor zowel de jeugd als volwassenen. Het is een erg leuke activiteit om alleen, maar ook met de gehele familie of vrienden en vriendinnen te ondernemen. Voor de kinderen zijn er speciale cursusweken in de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen op een leuke manier kennis maken met zowel zeilen als surfen. Voor volwassenen worden er het hele jaar door diverse zeil- en surfcursussen in Groningen georganiseerd.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de zeillessen. De minimumleeftijd van windsurfen is 10 jaar. Tussen de middag wordt er lekker geluncht in de jachthaven of ergens anders langs het Groningse Oldambtmeer, gelegen tussen Blauwestad en Midwolda.

Boot huren in Blauwestad

Zo veelzijdig als Huninga's Watersport is, kunt u ook een boot huren om heerlijk over het Oldambtmeer te varen. Er zijn motorboten, sloepen en zeilboten voor maximaal 8 personen te huur. Ook worden er kano's verhuurd, speciaal voor de sportievelingen onder ons. Wilt u graag meer informatie over een boot huren in Blauwestad of Midwolda, ga dan naar de website.

Ontdekken

Huur een boot en ontdek Groningen te water

Kunt u al zeilen en heeft u dus helemaal geen cursus meer nodig? Huur dan een van onze boten. Hiermee kunt u zelf een prachtige tocht afleggen. Naast een tweetal type zeilboten zijn er ook nog kajakken en kano's te huur.

De jachthaven van Midwolda

In de jachthaven is aan alles gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u gebruik maken van het sanitair terwijl uw boot in een van onze ligplaats ligt aangemeerd. Zowel voor lang als kort verblijf bent u bij ons van harte welkom. En wilt u in de winter uw boot niet in het water laten liggen, maak dan gebruik van onze winterstalling

Diverse (meerdaagse) arrangementen

Doordat de cursussen voor kinderen in de zomervakantie worden gegeven, is het perfect te combineren met een vakantie in de omgeving van Blauwestad. Er zijn meerdere bed & breakfasts, hotels en campings in de buurt waar u kunt overnachten.

Daarnaast biedt Huninga's Watersport ook nog arrangementen aan waarbij een overnachting en een romantische zeiltocht zijn inbegrepen.
Ook arrangementen waarbij u de omgeving verkent per fiets en kano of alleen per motorsloep behoren tot de mogelijkheden. Huninga's Watersport doet er alles aan om u een actief en gezellig dagje uit te bezorgen!

Drie redenen om te kiezen voor Huninga's Watersport:

  • Leer zeilen of surfen tijdens een korte cursus
  • Prima te combineren met een vakantie in de omgeving
  • Aantrekkelijke arrangementen waarbij veel mogelijk is

bezoekwebsite

krul footer