bezoekonzewebsite

Hotel Landgoed Resort Westerlee in Groningen

Hotel Landgoed Resort Westerlee is de perfecte locatie in Groningen als u op zoek bent naar rust en stukjes Nederland wil ontdekken die nog ongerept en puur natuur zijn. Gelegen in een voormalig herenhuis uit 1910 vindt u een prachtig hotel. U kunt u zoveel ontspannen als u wilt en u ondertussen onderdompelen in alle luxe die op het Groningse landgoed in Westerlee aanwezig is. In de directe omgeving bevinden zich onder andere kwelders, uitgestrekte graslandschappen, bossen en mooie vestingstadjes.

Luxe hotelkamers in Westerlee

De vroegere boerenschuur herbergt 14 zeer luxe hotelkamers in Westerlee. Onder de authentieke balken vindt u een kingsize bed, een uitgebreide badkamer met tweepersoons jacuzzi, een flatscreen tv, wifi en een draadloze telefoon. Ook heeft u de beschikking over een minibar, een kluis, airconditioning, badlakens en handdoeken. Tijdens uw vakantie of weekendje weg mag u tevens gratis gebruik maken van het verwarmde buitenbad en de sauna.

U verblijft op Landgoed Westerlee in Groningen in de luxe hotelkamers op basis van logies, maar uiteraard is er nog veel mogelijk op het mooie landgoed. Zo kunt u kiezen voor een heerlijk ontbijtbuffet waardoor u ' s ochtends met een goed gevulde maag de omgeving kunt verkennen. U kunt ook gebruik maken van verschillende arrangementen. Denk hierbij aan een culinair, een VIP of aan bruidsarrangement.

Vergaderlocatie in Groningen

Daarnaast is Landgoed Wersterlee een zeer inspirerende vergaderlocatie in Groningen. De Gouden Graanschuur is perfect voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. U kunt ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de zaal maar u kunt u tijdens de bijeenkomst in Groningen ook gebruik maken van het vergaderarrangement of een culinaire lunch.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

De hotelkamers zijn zo luxe dat u eigenlijk het liefste heel de dag geniet van al het comfort. Als u er toch voor kiest om uw kamer te verlaten, raden wij u een mooie wandel- of fietstocht door de prachtige natuur aan. Ook kunt u op het landgoed zelf de expositieruimte met bijzondere schilderijen bewonderen.

Bent u meer toe aan uiterlijke verzorging? Breng dan een bezoek aan de huidverzorgingsstudio op het landgoed. Hier kunt u genieten van een verscheidenheid aan massages, gezichtsbehandelingen of een pedicure.

Drie redenen om te kiezen voor Hotel Landgoed Resort Westerlee:

  • Prachtig, authentiek en omgetoverd herenhuis
  • Luxe hotelkamers met jacuzzi en gratis toegang tot de sauna
  • De perfecte plek om helemaal tot rust te komen

bezoekwebsite

krul footer