Hotel in Midwolda

Midwolda is een gezellig, Gronings dorpje, gelegen aan het Oldambtmeer. Er worden hier regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Door de knusse opzet is er in Midwolda geen hotel dat bij het Blauwe Lint is aangesloten. Wilt u toch logeren in de buurt van Midwolda? Bekijk dan eens de hotels in de omgeving!

Hotel in Winschoten

Midwolda wordt omringt door diverse leuke dorpjes en steden. Een daarvan is Winschoten. Deze prachtige stad bevindt zich op nog geen 8 kilometer van Midwolda en er staan twee hotels die het Blauwe Lint u graat laat zien. 

Hotel Restaurant In den Stallen is een gezellig, sfeervol restaurant waar u overnacht in ruime kamers. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ook zijn er vier bowlingbanen waar u uw vaardigheden kunt laten zien. 

Een hotel dat in het hart van Winschoten ligt, is Hotel Restaurant Victoria. De kamers zijn mooi ingericht en betaalbaar. De gastvrijheid in het hotel is enorm, u wordt gedurende uw gehele verblijf heerlijk in de watten gelegd. 

Hotel in Westerlee

Nog dichterbij Midwolda, op slechts 7 kilometer, ligt Hotel Landgoed Resort Westerlee. Het Blauwe Lint raadt u dit hotel aan als u houdt van luxe en verwennerij. Op het landgoed bevindt zich namelijk een knus wellness center en op uw kamer treft u een jacuzzi aan. U kunt in dit hotel optimaal genieten! 

krul footer