bezoekonzewebsite

Avond vol gezelligheid bij Gasterij Smits in Midwolda

Gasterij Smits biedt u een avond vol gezelligheid in Midwolda! Met drie verschillende restaurants, 4 bowlingbanen en een aantal zeer aantrekkelijke arrangementen ontbreekt het u hier aan niets. Proef de overheerlijke schnitzels in het Schnitzelrestaurant, geniet onbeperkt van de lekkernijen bij het buffet of bereidt uw eigen gerechten in het grill-restaurant.

Ook kunt u bij Gasterij Smits terecht met groepen tot 160 personen. Ideaal voor de viering van een jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest of een receptie in Midwolda.

Dineren en bowlen in Midwolda

Bij Gasterij Smits in Midwolda kunt u genieten van een heerlijk diner, een wedstrijdje bowlen en een geweldige sfeer. Hier vindt u onmetelijk veel gezelligheid onder een dak.

U heeft de keuze uit drie restaurants. In het Schnitzelrestaurant staan er 18 verschillende schnitzels op de kaart. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties!

In het Buffetrestaurant in Midwolda kunt u genieten van wel 100 verse ingredi├źnten. Verschillende vis-, vlees- en aardappelgerechten, en een indrukwekkende hoeveelheid desserts liggen klaar om door u opgegeten te worden.

In het Grill-restaurant bent u zelf de kok. In het midden van uw tafel zit een grill-plaat waar u het lekkerste vlees op kunt bereiden.

Voor een gezellige afsluiter kunt u terecht op een van de vier bowlingbanen in Groningen. Versla uw familieleden, collega's of vrienden en ga als beste bowler van de avond naar huis.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

U kunt bij Gasterij Smits ook met grotere gezelschappen genieten van een avond uit. Er zijn verschillende arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u een diner combineren met een uur bowlen en een lekker kopje koffie.

Daarnaast verzorgt Gasterij Smits ook recepties, bruiloften, feesten en vergaderingen. De zalen zijn verschillend van grootte waardoor u het zo knus of groots kunt maken als u zelf wilt. In de zalen is eigen bar, een mobiele dansvloer en een demontabel podium aanwezig.

Drie redenen om te kiezen voor Gasterij Smits:

  • De lekkerste gerechten in een van de drie restaurants
  • Vier geweldige bowlingbanen
  • Prachtige locatie voor een bruiloft, feest of vergadering

bezoekwebsite

krul footer