bezoekonzewebsite

Galerie Waarkunst in 't Waar, Groningen

Een echte kunstliefhebber kan Groningen niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan Galerie Waarkunst in 't Waar. Waarkunst exposeert niet alleen prachtige schilderijen, maar ook bijzondere beelden en uitmuntend design. U kunt hier uren verblijven zonder dat u zich een moment verveelt.

De kunst is zo divers dat elke liefhebber hier wel iets naar zijn of haar smaak vindt!

Prachtige beeldentuin in Groningen   

Galerie Waarkunst biedt naast een galerie ook een beeldentuin in Groningen én organiseert elk jaar 3 tot 5 exposities van het werk van professionele kunstenaars. Naast het wisselende werk vindt u hier ook twee vaste exposities. Waar u ook van houdt en welke vorm van kunst u ook ambieert, bij Galerie Waarkunst komt u altijd wel een meesterwerk tegen wat u aanspreekt.

Wanneer u recht voor het kunstwerk staat ziet u weer hele andere bijzonderheden dan als u het van de zijkant of vanaf een afstandje bekijkt. Dit geeft goed weer hoe uniek de kunstwerken in de Groningse beeldentuin zijn. U raakt in deze galerie in 't Waar nooit uitgekeken.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Naast kunst kunt u in Galerie Waarkunst ook genieten van lekker eten! De galerie verzorgt namelijk op zondagen een heerlijke brunch met verse, eerlijke en biologische producten. U heeft de keuze uit vegetarische en niet vegetarische gerechten en alles wordt zelf bereid. Na de brunch kunt u genieten van een lezing of een concert.

Het aanwezige bamboeveld en verschillende plaatsen in de galerie en beeldentuin lenen zich prima voor een ontspannen Tai-Chi sessie. De cursus duurt 14 lessen maar er zijn altijd mogelijkheden om in te stromen.

Wilt u net zo goed leren schilderen als de kunstenaars die exposeren in Galerie Waarkunst? Volg dan een van de zeer interessante workshops. Elke workshop heeft weer een ander thema en laat u een andere techniek zien. Enkele voorbeelden van thema's zijn: 'Zee, strand en duin' en ' Het gouden graan'. Tijdens de workshop wordt u verwent met een lekker hapje en drankje.

Drie redenen om te kiezen voor Galerie Waarkunst:

  • Uitzonderlijke kunstwerken van diverse professionele kunstenaars
  • Prachtige aangrenzende beeldentuin
  • Bijzondere workshops en lekkere brunches

bezoekwebsite

krul footer