bezoekonzewebsite

Galerie Di Vetro

Bij teambuilding en teamuitjes staat samenwerken centraal. Het ontdekken van de kwaliteiten van collega's en teamleden werkt stimuleert en bevordert een hechte samenwerking. Galerie Di Vetro biedt workshops aan 4-12 personen waarbij u op een creatieve en inspirerende wijze kennis maakt met uw collega of teamlid.

Laat u rondleiden door de galerie en verwonder u over de mooie kleuren en abstracte vormen. Ook in de naastgelegen galerietuin komt u meerdere kunstwerken tegen. Tijdens de rondleiding kunt u zelf inspiratie opdoen om verviolgens zelf aan de slag te gaan.

Mogelijkheden

De kunstobjecten komen tot stand door middel van glasfusing. Deze kunstvorm laat glas samensmelten waardoor er bijzondere en moderne objecten ontstaan. Dit kan variëren van een schaal en een wandobject tot een staand kunstwerk. Ook qua kleurgebruik is de kunstenares erg divers. Zij werkt met zowel ingetogen als felle kleuren, waardoor elk kunstwerk uniek in haar soort is.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf zo'n prachtig glasobject te kopen. U heeft de keuze uit het bestaande werk maar het is ook mogelijk om uw wensen te bespreken met de kunstenares. Naast de kunstwerken zijn er ook diverse sieraden van glas te koop.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Alle kunst bekijken werkt enorm inspirerend. Daarom is het in Galerie Di Vetro ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan! In groepen van 4 tot 12 personen kunt zich toeleggen op glasfusing. Als u klaar bent met schilderen, blijft het eindresultaat nog 24 uur in het atelier om te drogen. Daarna gaat het de glasoven in, zodat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt. Na een aantal dagen kunt u uw eigen kunstwerk weer ophalen.

U kunt kiezen voor het beschilderen van een schaal maar het is ook mogelijk om van het werkstuk wat u 'beschilderd' heeft met glaspoeders, een raamhanger of wanddecoratie te (laten) maken.

Drie redenen om te kiezen voor Gallerie Di Vetro:

  • Inspirerende workshop als teamuitje
  • Ontdek de creatieve kant van uw collega of teamlid
  • Met de hand gemaakte glaskunst van unieke en eigenzinnige ontwerpen

bezoekwebsite

krul footer