bezoekonzewebsite

Galerie Di Vetro in Winschoten

Bij Galerie Di Vetro in Winschoten zit u helemaal op uw plek als u houdt van cultuur en graag kijkt naar inspirerende kunstwerken. Bij Di Vetro vindt u prachtige, met de hand gemaakte glaskunst. De kunstwerken zijn het unieke resultaat van de eigenzinnigheid en creativiteit van de kunstenares.

Laat u rondleiden door degalerie in Groningen en verwonder u over de mooie kleuren en abstracte vormen. Ook in de naastgelegen galerietuin komt u meerdere kunstwerken tegen. De galerie is een echte aanrader voor een cultureel dagje uit in Groningen!

Kunst in Groningen  

Galerie Di Vetro staat voor kunst in Groningen. De kunstobjecten komen tot stand door middel van glasfusing. Deze kunstvorm laat glas samensmelten waardoor er bijzondere en moderne objecten ontstaan. Dit kan variëren van een schaal en een wandobject tot een staand kunstwerk. Ook qua kleurgebruik is de kunstenares erg divers. Zij werkt met zowel ingetogen als felle kleuren, waardoor elk kunstwerk uniek in haar soort is.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf zo'n prachtig glasobject te kopen. U heeft de keuze uit het bestaande werk maar het is ook mogelijk om uw wensen te bespreken met de kunstenares. Naast de kunstwerken zijn er ook diverse sieraden van glas te koop.

Drie redenen om te kiezen voor Galerie Di Vetro:

  • Met de hand gemaakte glaskunst
  • Unieke en eigenzinnige ontwerpen
  • Prachtige galerietuin

bezoekwebsite

krul footer