bezoekonzewebsite

Galerie de Groninger Kroon in Finsterwolde, Groningen

In het Groningse Finsterwolde ligt Galerie de Groninger Kroon. De galerie bevindt zich opvallend genoeg in de weidse stilte van het Groningse landschap. U zou denken dat dit niet de meest geschikte plaats is voor een galerie, maar bij de Groninger Kroon past het helemaal. Het landschap is namelijk net zo bijzonder als de schilderijen en andere kunstobjecten van de Groninger Kroon. U zult versteld staan van al het moois dat u hier tegen komt!

Gezellige dagje uit in Groningen

Als u een cultureel en gezellig dagje uit wilt beleven in Groningen, bent u bij de Groninger Kroon aan het goede adres. U kunt heerlijk dwalen door de beeldentuin en genieten van alle mooie kunstwerken. Aan elke kunstliefhebber is gedacht. Zo vindt u prachtstukken van keramiek, mooie tassen, geweldige schilderijen en adembenemende bronzen beelden.

In het naastgelegen arbeidershuisje kunt u zien hoe de mensen vroeger leefden. Ook kunt u hier terecht voor een gezellige kop thee. Op zomerse dagen kunt u plaatsnemen op het mooie terras. Als de zon niet schijnt is het mogelijk om in de galerie te zitten.

Naast cultuur snuiven kunt u ook prima vergaderen in het Arbeidershuisje. Het is de perfecte plaats om even helemaal out of the box te denken en de zakelijke sleur van thuis achter u te laten. In vergaderopstelling is er plaats voor maximaal 50 personen.

Vergaderen en teambuilding in Groningen

Op zoek naar een vergaderlocatie en/of teambuilding in Groningen? Inspirerend vergaderen in Groningen, dat is wat wij u bieden. De sfeervolle inrichting en het weidse uitzicht van de galerie bieden een unieke vergaderomgeving. Naast vergaderen bieden wij u tevens diverse teambuildingmogelijkheden in Groningen. Zo kunt u bij ons schilderen en / of wandelen van de galerie naar de kwelders. Ook een achter aanrader is een mooie fiets tocht van de galerie via Duitsland en dan weer terug.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

U kunt het natuurlijk alleen houden bij het bekijken van de schilderijen maar het is ook mogelijk er zelf eentje te maken. Vanaf 8 personen zijn er verschillende workshops waarbij u bijvoorbeeld het Groninger landschap, uw collega of bloemen kunt schilderen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een tulpenvaas van een mooie schildering te voorzien.

Van al het bewonderen en schilderen kunt u hongerig worden. Gelukkig is het ook mogelijk om een hapje te eten bij de Groninger Kroon. U heeft de keuze uit zoete lekkernijen bij een kopje koffie of thee, een uitgebreid lunchbuffet of een heerlijk Gronings, Italiaans, Spaans of Grieks buffet. Ook als u een feest wil geven op een bijzondere locatie, is de Groninger Kroon een echte aanrader. U heeft dan de gehele galerie tot uw beschikking.

Wilt u een bezoek aan de galerie combineren met andere uitstapjes in de omgeving? Dat kan! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de glasblazerij, de koffiegieterij of de 18 holes pitch & putt golfbaan. Ook zijn er meerder campings en B&B's in de omgeving waar u kunt overnachten.

Drie redenen om te kiezen voor De Groninger Kroon:

  • Voldoet aan de wensen van iedere kunst en cultuur liefhebber
  • Ook geschikt voor teamuitjes of als vergaderlocatie
  • Authentieke theeschenkerij

bezoekwebsite

krul footer