Iets te vieren in Groningen

Op de gezelligste feestlocaties in Groningen, speciaal geselecteerd door Het Blauwe Lint, bent u altijd aan het juiste adres voor allerlei feestelijkheden. Een bruiloft, jubileumfeest of een onvergetelijke verjaardag, voor elk feest is een passende feestlocatie. De mogelijkheden zijn ongekend en in overleg is er van alles mogelijk; of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld een feest inclusief diner of een zaal wilt huren met een speelplaats voor kinderen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een feest te geven op het strand of midden in de prachtige natuur rondom Blauwestad!

Feestlocaties met geweldige omgeving in Groningen

Alle feestlocaties in Groningen liggen nabij het mooie en bijzondere Blauwestad en het Oldambtmeer. De natuur rondom de diverse locaties is werkelijk prachtig. U kunt er ook voor kiezen om uw feestelijkheid te combineren met leuke uitjes in de omgeving. Zo biedt de omgeving diverse mogelijkheden voor groepsuitjes zoals een prachtige rondvaart over het Oldambtmeer, een dagje cultuur snuiven in onder andere Midwolda of een bezoekje aan een gezellig evenement in Blauwestad.

Feest combineren met overnachting

Natuurlijk kunt u een feest in Groningen combineren met een overnachting bij één van de aangesloten bedrijven. Een luxe hotel, een gezellige camping of juist een groepsaccommodatie om met zijn allen te verblijven; bij Het Blauwe Lint heeft u keuze uit een fantastisch aanbod. Zowel bij Blauwestadhoeve en De Leeuwenborg kunt u het huren van een feestlocatie in Groningen eenvoudig combineren met comfortabele overnachtingen.

krul footer