Eropuit in Midwolda

Midwolda is misschien niet het bekendste dorp in Groningen, maar wel een van de leukste! Gelegen aan het water is hier namelijk meer dan genoeg te beleven en te ondernemen. Het Blauwe Lint heeft de beste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en de mooiste musea op een rij gezet.

Verken Midwolda op uw manier

Wat uw favoriete manier van verkennen ook is, in Midwolda is het mogelijk. Verplaats u ter voet, met de fiets, in de auto of over het water en u zult de mooiste plekjes van Groningen ontdekken.

Zo is er bijvoorbeeld een culturele route die u met de fiets kunt afleggen. U komt langs verschillende galerieën, beeldentuinen en musea die u meer laten zien over Midwolda en het Groningse leven.

Tijdens uw ontdekkingstocht, op welke manier u deze ook aflegt, komt u langs diverse eetgelegenheden. Neem hier plaats voor een kopje koffie of een uitgebreide maaltijd. U bent altijd van harte welkom!

Een leuke tip van het Blauwe Lint: op een aantal campings kunt u heerlijk eten zonder dat u daar verblijft!

Overnachten in Midwolda

Wilt u ook graag in Midwolda overnachten? Kijk dan eens rond bij onze overnachtingsmogelijkheden. Wij bieden u hotels, bed & breakfasts, campings en appartementen. Door onze brede aanbod is er voor zowel de kleine als de grote portemonnee meer dan genoeg leuks te vinden.

krul footer