bezoekonzewebsite

De Leeuwenborg - speelparadijs, partyzalen, midgetgolf

Houdt u wel van een feestje? Kan het u niet gek genoeg? Houd dan uw feest in de partylocatie van Partyboerderij De Leeuwenborg. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw bruiloft, familiefeest of themafeest, De Leeuwenborg denkt graag met u mee.

De gezellige en intieme inrichting maakt dat u zich direct thuis voelt. De Leeuwenborg beschikt over 2 feestlocaties. De partyzaal is geschikt voor 50-175 gasten en beschikt over een ruime dansvloer. Dit maakt de locatie uitstekend geschikt voor een themafeest zoals Back to the 80's of Country & Western. Ook voor grote bruiloften en partijen is deze feestzaal dé locatie om een gezellig feest te vieren.

Houdt u het liever wat intiemer, reserveer dan de Paardenstal. Deze locatie is geschikt voor 20-45 gasten. Door de gezellige inrichting en authentieke details heeft de Paardenstal een warme uitstraling waar u zich direct thuis voelt.

Vele leuke mogelijkheden

De Leeuwenborg biedt diverse arrangementen aan, maar staat uw gewenste arrangement er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om er samen een geweldig feest van te maken.

Bij elk feest is er iemand de Bob. Maar dat is bij De Leeuwenborg helemaal niet nodig, u heeft namelijk de mogelijkheid te blijven overnachten op de camping. U kunt kiezen voor een kampeerplaats, maar wenst u liever iets meer comfort, dan adviseren wij u een stacaravan of chalet te huren. De volgende ochtend kunt u gezamenlijk nog lang napraten over het gezellige feest.

Kinderen kunnen zich uren vermaken op De Leeuwenborg. Het indoor speelparadijs heet niet voor niets 'paradijs'. De kinderen kunnen naar alle hartenlust klimmen, klauteren en spelen.
Buiten bevindt zich de 18-baans midgetgolf, hét spel voor jong en oud. De Leeuwenborg is voor een ieder de perfecte feestlocatie.

Drie redenen om te kiezen voor De Leeuwenborg:

  • Meerdere feestlocaties voor groepen tot 175 personen
  • Vele arrangementen voor themafeesten, bruiloften en partijen
  • Indoor speelparadijs voor de kinderen

bezoekwebsite

krul footer