bezoekonzewebsite

Heerlijk kamperen op landelijk gelegen camping De Leeuwenborg in Nieuw-Scheemda

Het is puur genieten tijdens het kamperen op deze prachtige landelijk gelegen camping in Nieuw-Scheemda, Groningen. U vindt er aan de ene kant kilometers lange akkers en aan de andere kant ligt het Termuntenzijldiep, dat vanaf 2015 een doorgaande wordt naar Blauwe Stad. Hier kunt u naar hartenlust vissen terwijl u van de mooie omgeving geniet. Ook is het mogelijk om in dit water te varen. Hierdoor is uw boottocht perfect te combineren met een verblijf op Camping de Leeuwenborg in Groningen!

Voor kinderen is hier genoeg plezier te beleven. Naast de camping ligt namelijk een waar speelparadijs. Deze indoor speelhal is gratis toegankelijk voor campinggasten.

Kampeerplaatsen in Nieuw-Scheemda 

Er zijn op Camping de Leeuwenborg diverse kampeerplaatsen in Nieuw-Scheemda beschikbaar voor zowel een kort als lang verblijf. Tevens is het mogelijk om een heel seizoen lang te genieten van al het moois dat de omgeving u te bieden heeft.

Naast de kampeerplaatsen beschikt de camping in Nieuw-Scheemda over 19 uitgebreide chalets. De chalets zijn luxe ingericht en beschikken over maar liefst 3 slaapkamers. Doordat de chalets uitstekend geïsoleerd zijn, is het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven. De chalets zijn voorzien van een ruime keuken en gaskachel.

Daarnaast beschikt de Camping de Leeuwenborg over 3 compleet ingerichte stacaravans waar u met maximaal 3 personen terecht kunt. De stacaravans zijn voorzien van een keuken en gaskachel. Beide accommodaties zijn indien gewenst geschikt voor langer verblijf.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Camping de Leeuwenborg is qua activiteiten helemaal ingespeeld op plezier voor jong en oud. Zo kunnen kinderen dagelijks terecht in de uitgebreide indoor speelhal. Op de camping is tevens een midgetgolfbaan aanwezig waar een campinggast één keer gratis gebruik van mag maken.

De natuurliefhebber is hier volledig op zijn plaats. In de directe omgeving liggen kilometerslange fiets- en wandelroutes waardoor u de prachtige omgeving kunt ontdekken.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting (6 ampère). Centraal gelegen op de camping vindt u de sanitaire voorzieningen met onder andere douches, wastafels, toiletten, een wasmachine en een droger. Voor het strijken van uw was kunt u gebruik maken van een strijkplank en strijkijzer. Aan de buitenkant vind het toiletgebouw bevindt zich een afwasgedeelte en een stortplaats voor uw chemische toilet.

De stacaravans en de chalets beschikken over eigen sanitaire voorzieningen zoals een douche, toilet en een wastafel. Beide type accommodaties zijn compleet en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Drie redenen om te kiezen voor De Leeuwenborg:

  • U heeft de keuze uit een kampeerplaats, stacaravan of chalet
  • Gratis indoor speelparadijs voor kinderen
  • Prachtig gelegen naast het Termuntenzijldiep

bezoekwebsite

krul footer