Dagje uit in Groningen

Breng voor een leuk dagje uit een bezoek aan het prachtige Groningen. Deze kleurrijke provincie biedt u alles wat u zoekt tijdens een gezellig uitstapje. Aan iedereen is gedacht en voor elke doelgroep is wel iets leuks te vinden.

Dorpen en steden

Leer bijvoorbeeld een van de mooie, Groningse dorpen en steden kennen. U kunt oude ambachten opzoeken in de pittoreske dorpjes, waar het boerenleven nog centraal staat. De moderne elementen vindt u terug in steden als Groningen en Delfzijl.

Sport en spel in Groningen

Ook voor een actief dagje uit kunt u in Groningen terecht. Golfen of midgetgolfen zijn een van de leuke activiteiten waar u zich aan kunt wagen als u in de provincie bent.

Bent u een echte zeilliefhebber? Ga dan zeilen op een van de mooie Groningse meren. Bij Huninga's Watersport kunt u een (zeil)boot huren om een mooie tocht te maken.

Als u zelf over een boot beschikt en hier graag in Groningen mee wil varen, kunt u hem voor een korte stop aanleggen bij Jachthaven Reiderhaven. Uw boot ligt daar veilig in de jachthaven terwijl u de boel weer op orde maakt of het dorp bezoekt.

krul footer