Camping in Midwolda

Combineer uw bezoek aan Midwolda met een vakantie op een van de gezellige campings! Midwolda ligt zo centraal dat er in de omgeving meer dan genoeg te beleven is. Een camping biedt u de vrijheid om deze leuke bezienswaardigheden te gaan bekijken. Na een dag vol plezier keert u weer terug naar uw mooie kampeerplaats en kunt u genieten van het vakantiegevoel op de camping.

Kom kamperen op een mooie camping in Midwolda

Midwolda telt drie campings: De Blauwestadhoeve, Camping de Bouwte en Camping de Kolk. Alle campings hebben hun eigen charme en unieke details.

De Blauwestadhoeve biedt u naast kampeerplaatsen bijvoorbeeld ook nog een Bed & Breakfast, meer dan genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en diverse leuke activiteiten.

Camping de Bouwte heeft een prachtige zwemplas waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Voor de kinderen zijn er trampolines, speeltoestellen en een kabelbaan. Wilt u wel het campinggevoel ervaren maar niet in een tent slapen? Kies dan voor een van de blokhutten, chalets of stacaravans.

Op Camping de Kolk kunt u terecht als u een echte visliefhebber bent. Hier kunt u namelijk vissen in de forellenvijver! Verblijf op een van de mooie, ruime kampeerplaatsen of kies voor het comfort van een trekkershut.

Een mooie camping in Midwolda vinden is dus geen enkel probleem!

krul footer