bezoekonzewebsite

Comfortabel kamperen op Camping de Bouwte in Midwolda

Op Camping de Bouwte in Midwolda kunt u erg comfortabel kamperen. Deze gezellige familiecamping dé plek voor een onvergetelijke vakantie. Het is een zeer groene camping met ruime en luxe kampeerplaatsen. Er wordt aan iedereen gedacht. Voor de volwassenen is er rust, ruimte en ontspannen sfeer. Op Camping de Bouwte in Midwolda voelt u zich direct thuis.

Kinderen kunnen zich uren vermaken bij de recreatieplas of met het recreatieteam. Wanneer u hier vakantie viert, ervaart u niets anders dan vriendelijkheid en gastvrijheid. De medewerkers staan elke dag weer opnieuw klaar om u de tijd van uw leven te bezorgen.

Comfortabel kamperen in Midwolda 

Camping de Bouwte zorgt ervoor dat u comfortabel kunt kamperen in Midwolda, helemaal zoals u zelf wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal back to basic plaatsen beschikbaar. Wilt u liever iets meer luxe? Ook dit is mogelijk. U heeft dan het gemak van een water-, riool-, stroom- en tv-aansluiting.

Chalets, blokhutten en stacaravans in Groningen

Naast kamperen kunt u kiezen voor een verblijf in een van de chalets, blokhutten of stacaravans in Groningen. De chalets liggen pal aan het mooie recreatieplas en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De blokhutten kijken uit op het sport- en speelveld. Ook hier kunnen 4 personen terecht. De stacaravans in Groningen staan op het naastgelegen park en zijn voor minimaal vier weken te boeken. Perfect als u voor langere tijd op vakantie wilt!

Speciale camperboulevard in Midwolda 

Voor campers is er een speciale camperboulevard in Midwolda aangelegd. Deze is ook zeer geschikt voor de grote en zware campers. Hier kunnen de camperaars gebruik maken van de luxe en uitgebreide voorzieningen. Door de ligging nabij de A7 is de camperboulevard de ideale overnachtingsmogelijkheid voor camperaars op doorreis.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Wanneer u gebruik maakt van de camping, kunt u voor de sanitaire voorzieningen terecht in het verwarmde toiletgebouw. Hygiëne staat centraal en gebreken worden daar waar mogelijk nog dezelfde dag gerepareerd. U vindt er douches gratis gebruik van mag maken, meerdere toiletten, een aantal wastafels en spoelplaatsen voor de afwas. De stortplaats van het chemisch toilet ligt naast het gebouw.

Ook wat betreft activiteiten is het op Camping de Bouwte tot in de puntjes geregeld. Zo is er een recreatieplas met glijbanen, een kabelbaan en bergen zand. Ook zijn er speeltuinen en trampolines in de buurt van de plas te vinden. Dit zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier!

Het eetcafé bevindt zich tegenover de plas. Hierdoor kunt u tijdens het eten van een snack of een heerlijke maaltijd toch uw kinderen in de gaten houden.

In het hoogseizoen is Camping De Bouwte extra leuk. Er is dan namelijk een recreatieteam aanwezig. Voor zowel jong en oud worden er regelmatig leuke spelletjes en thema avonden georganiseerd.

Drie redenen om te kiezen voor Camping de Bouwte:

  • Prachtig gelegen aan een recreatieplas met plezier voor jong en oud!
  • Keuze uit zowel een kampeerplaats, een stacaravan, een blokhut en een chalet
  • Luxe en uitgebreide voorzieningen voor campers op de camperboulevard

bezoekwebsite

krul footer