bezoekonzewebsite

Boerderij Hermans Dijkstra, een unieke trouwlocatie in Groningen

Boerderij Hermans Dijkstra biedt u een dag om nooit te vergeten op een unieke trouwlocatie in Groningen. U kunt bij Boerderij Hermans Dijkstra elkaar een ja-woord geven, vervolgens proosten en genieten van een heerlijk diner, afsluiten met een knallend feest en overnachten in een luxe gastenverblijf. Alles onder één dak!

Officiële trouwlocatie in Groningen

Boerderij Hermans Dijkstra is een officiële trouwlocatie in Midwolda, een pittoresk plaatsje nabij Groningen. En niet zomaar een trouwlocatie. De lange door lindebomen geflankeerde oprijlaan voert u naar de monumentale boerderij uit 1858, waarbij de Engelse landschapstuin het plaatje helemaal compleet maakt. Met mooi weer is de tuin een prachtige buitenlocatie om elkaar een romantisch ja-woord te geven.

Feesten en overnachten in Boerderij Hermans Dijkstra

Boerderij Hermans Dijkstra beschikt over een gezellig restaurant, maar ook over diverse zalen. Zo kunt u een feest geven voor een intiem gezelschap, maar ook een knallend feest voor 300 personen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Achter Boerderij Hermans Dijkstra is het appartementencomplex gelegen met 6 gastenverblijven. De luxe gastenverblijven beschikken over een eigen badkamer, slaapkamer, woonkamer en kitchenette. Wanneer u de gehele trouwdag viert bij Boerderij Hermans Dijkstra, krijgt het huwelijkskoppel een overnachting aangeboden in een romantische kamer inclusief een ontbijt op de kamer.

Drie redenen om te kiezen voor Boerderij Hermans Dijkstra:

  • Officiële trouwlocatie
  • Ja-woord, feesten en overnachten onder 1 dak
  • Gelegen in een monumentale boerderij met Engelse landschapstuin

bezoekwebsite

krul footer